Zvonoteca

Magazin Salajean 1 martie 2007 0

Pe zi ce trece lumea se intoarce, parca, cu susu@ in jos. Se petrec lucruri care iti fac paru@maciuca. Mai zilele trecute, un minor a injughiat-o pe prietena surorii sale, din greseala. Intentia acestuia a fost de a se sinucide din cauza unui esec sentimental. Gesturile necugetate sunt produsul vizionarii intense a stirilor cu iz de neregularitati, a postului de televiziune PRO Tv. Asa ca, incercati pe cat posibil sa va verificati copiii de magarusii postului mai sus mentionat.

Mai zilele trecute, dorind sa aflam o informatie cu privire la numarul persoanelor dependente de insulina din judetul Salaj, am constatat cu stupoare ca nimeni nu putea sa ne furnizeze informatia. Centralista care a raspuns la telefon nu si-a manifestat catusi de putin interesul spre a ne informa, spunand ca, momentan, nu se afla nimeni autorizat in acest sens. Insistand in a ne oferi un numar de mobil al doftorului sef al acelui cabinet medical ni s-a spus ca nu-l au si, pur si simplu, ne-a trantit telefonul in nas. Poftim cultura!

Din ce in ce mai multi soferi indisciplinati pe drumurile zalauane. Acu@ doua zile, un sofer, crezandu-se, poate, pe strada proprie si personala, nu s-a asigurat inainte sa vireze la stanga, pe o straduta laturalnica. Urmare… soferul vitezoman s-a pupat frontal cu o alta masina. Daca nici Noul Cod Rutier nu-i mai sperie cat de cat pe soferii vitezomani, atunci chiar ca soarta acestora va ramane in mana Domnului. Amenzi placute, dragi soferi indiscliplinati!

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »