Zvonoteca

Magazin Salajean 20 aprilie 2010 0

# S-o-nghesuit zalauanii la meciurile din week-end, de nu mai era tipenie de om pe strada dupa ora 19.00. Bine-ar fi fost daca nu s-ar fi fofilat cu sutele si ar fi avut bunul simt sa achite cu totii cei cinci lei amarati cat a costat biletul. Asa se face ca sala de 1.000 de locuri a fost plina ochi, dar nu s-au vandut decat vreo 500. Amu no, ase ne trebe daca avem atatea VIP-uri in municipiu! Doar nu a veni ditamai bastanul din institutia statului sa achite ca plebea!

# Ce de rahat a curs vineri dupa-masa pe Aleea Mesteacanului din Zalau! Valuri-valuri! Si ce putoare era, mne feri! Au intervenit niste indivizi cu un sarmoi, doar-doar or reusi sa desfunde canalul. Intr-un final, victorie! Numa ca pana le-a iesit lor smecheria, drumul era negru de la jegul din canal. Noroc cu ploaia ce a urmat si care a spalat carosabilul, ca aia care au in grija domeniul public sigur nu ar fi venit sa faca un pic de curatenie.

# Si te iei si mergi pe drumurile patriei, frumos si linistit, cand, hop, apare organu in pozitie verticala ca sa mai bifeze o amenda in planul zilnic de luat bani din buzunarele contribuabililor. Asa ca vine si iti zice cum ca, fix in curba de mai incolo, ai atins uimitoarea viteza de 64 la ora. Oaaauu! Dai sa zici ceva, organu, nu, batman, ca cica are poza. No, ai gresit, platesti, si ar fi OK, dar nu in conditiile in care in Zalau vitezele ating cifre muuuult peste cele legale, iar legile is doar niste vorbe, numa asa, sa le umple gura. Cat despre raliurile din fiecare noapte, ce sa mai vorbim. Da, da cum sa amendeze jmecheru cu bolidu, ca ori ii ce faci, pretene?, ori ce face tactu?, ori sa traiti!.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »