Zvonoteca

Magazin Salajean 8 aprilie 2010 0

# Daca obisnuiesti sa te deplasezi cu microbuzu si ai omis la viata ta sa faci sala… mare-mare greseala. Totusi, timpul nu e pierdut, asa ca fuga-fuguta la fitness ori ia-ti pentru acasa niste gantere ca sa ai antrenament de vrei sa cobori din mijlocu de transport. De nu, ciuciu. N-ai decat sa ramai ca bou in microbuz si sa speri ca din statia urmatoare se urca vreun fortos si a deschide el usa. Destept foc o fost ala care s-o gandit sa cumpere porcariile astea de masini! Oare l-o tras careva de urechi vreodata?

# Tantile astea de la dispeceratul unei firme de taxi din muncipiu au un chef de lucru precum magarul de fuga. Noroc ca atunci cand le suni pentru o comanda nu-s langa tine, ca altfel poate te-ai trezi si cu una dupa ceafa ca ai indraznit sa le deranjezi din somnul de frumusete. S-apoi cand vreun taximetrist nu pricepe de unde tre sa ia clientul, sa vezi numa cum se declanseaza tantile… si ce rotunde se dau, de zici ca-s ditamai vedetele.

# Figurantii de Zalau nu au putut renunta la mersul cu masini nici in Sfanta noapte a Invierii. La biserica din Bradet, zici ca s-o spart conducta cu motoare, de trebuiau bietii credinciosi sa se dea din drum tat din cinci in cinci minute ca sa faca loc cate unui sofer. Si mereau masinile cand in sus, cand in jos, de zici ca ardea! Doamne-ti multam ca nu s-o apucat si sa claxoneze, ca putea zice popa slujba pana a doua zi ca nu-l mai auzea nimeni.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »