Zvonoteca

Magazin Salajean 25 martie 2010 0

#Aerul asta puternic de primavara i-a ravasit pe unii oficiali loco, platiti din banul public. Altfel nu ne explicam de ce se umfla atata in pene, de zici ca-s curcani, atunci cand ii intrebi care-i mersu` pe la serviciul lor. Unii se fac foc si para daca scrii la gazeta chestii prin care ai omis sa le ridici statuie, iar altii numai ca nu te iau la pumni ca ai indraznit sa-i deranjezi in cele opt ore in care ar trebui sa fie in folosul cetateanului. Inapoi la somn! Si, ne iertati ca am indraznit.

#Te uita Dumnezeu in statia de autobuz in asteptarea unui mijloc de transport in comun. Stai ca prostu` cu ochii pe ceas, panoul cu orarul de circulatie lipseste, te uiti in zare, doar-doar binevoieste sa apara vreunul. Ciuciu banana… Si iarasi stai, si spumegi… minutele trec. Intr-un final, apare un harb puturos, ce se scutura din toate incheieturile. Nici un bai! Bine ca platim printre cele mai scumpe bilete din tara.

#Inlocuirea conductelor de canalizare a intors cu fundu-n sus centrul municipiului. Si de parca asta nu le-a scos suficienti peri albi conducatorilor auto, s-au mai trezit si politistii sa faca ditamai tambalaul de ziua lor, asa ca s-a inchis circulatia si pe strazile Crisan si Crinului. Sa se poata desfasura in voie organele in buricul targului, ca la periferie nici ca le pica bine. Na! Sa va vedem acum, soferilor, cum va descurcati prin labirint!

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »