Zvonoteca

Magazin Salajean 10 martie 2010 0

# Se aude, dar noi nu credem, ca de obicei, asa ceva, ca la cel mai tare (ca piatra, iute ca sageata) cotidian din parcarea presei salajene, dupa ce au avut loc ceva disponibilizari in grup, s-a intors pe cai mari (putere) fostul director al publicatiei, cel de dinainte de descalecatul tinerilor. Care, nu ne-am mira, isi vor face curaj si vor lasa cotidianul in plata Universalului. Pentru un nou saptamanal.

# Se aude, dar noi nu credem, ca de obicei, asa ceva, ca cea mai tare autostrada din parcarea Romaniei, recte Autostrada Transilvania, se va construi de la Cluj incolo, nu de la Cluj incoace. Adica, fratilor, si surorilor, Salajul nu va pupa autostrada degraba. Ce, nu s-au mai vazut viaducte (Suplac, y compris) construite de-an boulea?

# Cica cutremurul cu magnitudinea de 8,8, care a devastat zona central-sudica a statului Chile la 27 februarie, a deplasat orasul Concepcion cu peste trei metri catre vest. Pe cat punem pariu ca la un cutremur, Doamne fereste si apara!, cu magnitudinea de 3,14, Zalaul se va deplasa cu totul cativa kilometri? Nu punem pariu.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »