Zvonoteca

Magazin Salajean 26 februarie 2007 0

# Un Tatra antic, vechi si de demult a obstructionat, in careva zi, toata circulatia din spatele Prefecturii. La un moment dat nu mai putea sa mearga nici in fata – unde culmea, era sens interzis, da nici in spate, de a fost nevoie de interventia unui politist ca sa-l scoata pe om din nevoi. Dar nici nu-i de mirare o astfel de intamplare: la cum se parcheaza in zona respectiva, cateodata chiar pe trei randuri, mai scapa cine poate.

# Pe la o urgenta de pe deal, unde se stie ca se aduna toate problemele, mai ales in week-end, brancardierii care nu prea mai au cale de acces, nu pot face altceva, decat sa raga cate un Ialo! aloI discret, de se aude pana in Bradet. Chestiile alea de politete, de genul Ima scuzatiI, IscuzeI, dati-mi voie, va rogI, nu se mai poarta. Chiar asa, cine mai are nevoie de politeturi ieftine?

# Salajul a avut parte de atatea coduri galbene in ultimul timp, incat te miri ca n-a dat in galbinare. E buna alarmarea asta, macar is tinuti in priza primarii, pentru ca, de cand tin inundatiile astea nu s-a prea facut mare lucru pentru indiguirea terenurilor expuse la apa.

# Asociatia ziaristilor liberi din Zalau, plus o microfonista, solicita profund politistilor sa le dea prime de lucru in cazul in care se participa la actiuni comune in afara orelor de program. Macar de atat sa aiba parte si ei, nevoiasii ziaristi, pentru ca restul, adica picioare-n burta si alte cele, precum si ceva salarii, mai primesc de pa la locurile de munca.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »