Zvonoteca

Magazin Salajean 23 februarie 2007 0

Am citit in urma cu doua zile intr-un ziar vecin despre competitiile pe care le organizeaza Directia Judeteana pentru Sport in acest an. Pana aici totul e bine, numai ca, colegul de la cotidianul respectiv, care s-a incumetat sa scrie acel articol, mai bine facea orice altceva in acel moment. Dupa cele scrise de respectivul redactor, Liga a IV-a de fotbal e tot una cu Campionatul National de fotbal. Pai, mai fraticule, si asa, la nivel de judet, unele echipe abia se mai tin pe picioare prin amaratul ista de campionat, dar sa mai joace la nivel national. Pana una alta, asteapta sa promovam si noi intr-o liga superioara, daca tot vrei sa vorbesti de nivel national.

Mai nou, cica, la spital s-a renuntat la acea taxa pe care erai obligat sa o platesti in momentul in care te duceai in vizita la vreun bolnav. intr-adevar s-a renuntat la taxa, numai ca, odata cu eliminarea aceastei taxe s-a redus si programul vizitelor. De acum inainte poti intra in spital numai in timplul programului afisat pe usa de la intrare. Tot la aceasta institutie s-a interzis de ceva vreme si supravegherea bolnavilor de catre o persoana apropiata, acestia fiind obligati sa ramana doar in ingrijirea medicilor. Asa ca, rugati-va sa nu dea Domnul sa trebuisca sa fiti internati, ca la ce ingrijire iti ofera unii medici, iesi din spital mai rau de catcum ai intrat.

Edilul comunei miniere de prin apropiere s-a tot batut cu caramida in piept ca a alimentat comuna pe care o reprezinta cu apa. Ba chiar si prin ziare au fost scrise cateva articole despre felul in care decurg lucrarile in zona respectiva. Numai ca, respectivul primar a uitat sa mai spuna si de halul in care au ajuns strazile odata cu aceasta aductiune si de faptul ca la unii oamenii mocirla aproape ca le intra in casa. Cat despre parcul de copii, daca se mai poate numi asa, situat in fata Clubului Minier, este tocmai bun pentru inot, ca de joaca nici intr-un caz.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »