Zvonoteca

Magazin Salajean 22 februarie 2007 1

La directia care se ocupa de agricultura, astazi a cam suflat vantul in randul directiunii. Contactandu-i telefonic, un coleg de-al nostru a constatat cu stupoare ca nici un din multitudinea de fete luminate de la putere nu se afla la post. Si, ca sa le gasim o scuza pentru parasirea locului de munca, spunem ca poate erau pe teren, in campul muncii. A fi sau a nu fi? Aceasta e intrebarea!

Pe zi ce trece, in Zalau se fura ca in codru. Nu au scapat de mana lunga a hotilor nici panourile de afisare cu mersul trenurilor si nici ceasul care ar fi trebuit sa arate ora europeana. Acum stam si ne intrebam, oare care vor fi urmatoarele victime ale ciordistilor. Sa speram ca odata cu intrarea asta in UE se va mai civiliza si partea mai intunecata a societatii.

Pe straduta care duce la poarta doi a firmei fabricatoare de tede nu exista zi sa nu ai parte de surprize-surprize, in varianta ardeleneasca. Pe langa faptul ca drumul este carpit doar pe ici si colo-tiganii, pardon, cetatenii de etnie rroma sunt ca la ei acasa. Daca ai norocul sa nimeresti schimbul II si III, drumul pana la firma devine unul cu obstacole. Asa ca, soferii sunt nevoiti sa ocoleasca atat drumul anevoios, cat si rromii care le sar pur si simplu in fata. Am ajuns sa credem ca traim in Tara lui Papura Voda, unde fiecare se comporta cum il taie capu.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. Carl Lucas 19 noiembrie 2012 at 09:10 - Reply

  Tovarase redactor sef
  Te-ai prostit dea binelea ?
  Ori esti nebun cu capul ?
  Cum poti sa asumi Asa ceva ?
  Faci acuzatii despre care nu ai habar.
  De fapt am avut ocazia sa te cunosc …….si mi-am dat seama
  Ca esti un nebun……..si un prost.
  Cirpa de roman imputit in adidasi……..si blugi.
  Tot ce se intimp,a rau in Zalau este facut de tigani ?
  Tu ti-ai facut analizele ? Esti dus cu capu …..rau de tot.

Lasa un Raspuns »