Zvonoteca

Magazin Salajean 20 februarie 2007 0

Diabeticii salajeni au o asociatie cu un nume cel putin ilar: Speranta Diabeticilor Salajeni. In urma inregistrarii oficiale a acestei grupari create in interesul stim noi cui, propunem transformarea ei in partid politic, astfel incat alegerile europarlamentare sa le aduca marea realizare de a trimite vreo 6-7 diabetici, acolo, in Parlamentul European. Apoi, fara sa fim malitiosi, ne tot intrebam de ceva timp incoace pe cand vor avea si impotentii, complexatii sau pedofilii o speranta ori o asociatie a lor, si numai a lor?

In fata la Porolissum, cu toate ca s-a facut de curand curatenie printre vanzatorii de tigari netimbrate, speculantii s-au intors la datorie. Si, de parca nu ar fi de ajuns ca acestia presteaza astfel de activitati ilegale, mai nou, daca-ti cumperi un pachet de tigari, e musai sa-ti pui semnatura si pe lista cu candidati a unui partid marinaresc. Noroc bun!

La intersectia de langa benzinaria cu nume de molecula din zona industriala, se tot lucreaza de ceva vreme… Si se lucreaza, fratilor, cu atata drag si spor, incat estimarile arata ca, daca lucrurile merg in ritmul asta, atunci cand intesectia aia va fi transformata in sens giratoriu, nu vom mai avea nevoie de ea, atata timp cat nu vom mai circula cu masinile, ci cu navele cosmice…

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »