Zvonoteca

Magazin Salajean 29 decembrie 2009 0

# Tot Zalaul e numai aparaie, de cand a tarait nitica ploaie de la Al de Sus. Deci e in regula, suntem constanti, adica suntem in plop cu canalizarea si asa vom fi si in anul care vine. Manati, mai, sa se auda peste dealuri si vai! Hai! Hai!

# Poveste de Craciun: cica un zalauan si-a facut o casa si ca sa-si faca sistem de canalizare cu tate cele, a cerut aprobarea adepistilor. Adepistii au zis ca-i ok, daca repara apoi asfaltul si daca depune o garantie de un milion de leuti, care ii va fi inapoiata omului dupa ce se va constata ca a reparat strada, asa cum a promis.

Zis si facut, dupa care omul nostru se duce la adepisti sa-si recupereze leutii vechi, dar buni. Si acum vine ca o plomba stricata si raspunsul adepistilor: nu sunt lei paralei, nu sunt nici macar din aia pricajiti, vechi si putini. Nu-s si cu asta basta, zalauanul poate sa-si puna pofta in cui pana s-a inmulti punguta cu doi bani. Pai asa, zau daca mai merita sa consumi benzina pana pe strada Fabricii, dupa recuperari de dineros.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »