Zvonoteca

Magazin Salajean 19 februarie 2007 0

Jibouanii s-au suparat pe Magazin Salajean ca a scris despre faptul ca s-a pus un cap de bou in fruntea lor. Ne intrebam si noi, ca prostii, de ce nu s-au suparat pe consilierii locali care s-au aliat cu boii si l-au votat?

Credem ca se apropie luna curateniei. Poate de aia ii vedem pe adepisti, cu mic, cu mare, la maturat. Doar ca unele drumuri din Zalau, intens circulate, cum ar fi strada Kossuth, ar trebui maturata noaptea, si nu ziua, blocand circulatia cu un tractor.

Indicatoarele cu oprirea interzisa continua sa stea degeaba pe panta strazii N. Titulescu. Poate au fost montate doar pentru aspectul lor fizic placut, de ix rosu pe un fond albastru.

Una dintre curbele de pe Gorgana, de unde se plonja, anul trecut cu masinile, de la 12 metri in gol, a fost intarita cu pneuri. Asta, pentru ca drumarii nu au avut bani sa schimbe 20 de metri de parapet. E bine si asa. Macar avem si noi impresia ca in judet exista pista de formula unu.

Mare zarva pe la un spital, mai ales printre cei responsabili cu curatenia, care baga smotru de zile mari. Iar asta, doar pentru ca s-a lansat zvonul ca Nicolaescu vine in contravizita. E buna cate o teapa de asta. Ar trebui folosita mai des. Doar sa nu patim ca ala care striga la misto ca vine lupul.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »