Zvonoteca

Magazin Salajean 16 februarie 2007 0

Miercuri, de Sfantul Valentin, dragostea i-a coplesit si pe anumiti soferi din Zalau, care, probabil, de mult ce se iubeau, dupa ce au povestit cateva minute la semafor, bineinteles fiecare fiind la volanul masinii sale, s-au hotarat sa faca un mic concurs de la un semafor la altul. Portiunea cu pricina a fost de la Astralis, pana la intersectia de la Scala. Noroc ca cei doi maestrii in ale condusului au fost primii la semafor, iar in spatele lor nu erau decat doua masini, ca altfel s-ar fi putut lasa cu urmari. Oricum, puteti sta linistiti, domnilor cu ochii albastrii, ca nu e primul caz de acest gen si poate nici ultimul.

Si daca tot veni vorba de Sfantul Valentin, cuplurile din oras si poate nu numai, au luat cu asalt restaurantele, cluburile si barurile din Zalau. Unii in duet, altii cu gasca de prieteni, fiecare dupa placul lor. Numai ca, pentru a servi ceva, trebuia sa astepti o gramada de vreme numai pentru a-ti lua comanda, daramite sa mai fi si servit. Unii indragostiti, care stiau probabil de aglomeratia de prin carciume, au decis sa-si comande la domiciliu cele dorite si sa petreaca o noapte romantica, fara a fi conturbati de cineva. Insa, important e ca Sfantul Valentin a fost sarbatorit din plin si la Zalau, felul conteaza mai putin.

Cele 20 de miliarde alocate de Consiliul Judetean si Consiliul Local sportului salajean au produs mare valva. Toate cluburile sportive de prin Zalau au tras tare pana ieri la tot felul de proiecte, in speranta ca vor primi o oarecare suma de bani de la alesii acestui oras. Urmeaza sa vedem cate cluburi vor fi multumite de suma primita sau de criteriile dupa care s-au alocat acesti bani.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »