Zvonoteca

Magazin Salajean 15 februarie 2007 0

Se pare ca nesimtirea nu cunoaste limite. Un morman de gunoaie au fost aruncate iresponsabil in padure, in apropierea intersectiei intre drumului european cu cel judetean, care duce spre Treznea. Si mai pretindem ca suntem cetateni europeni cu acte in regula, insa indiferenta si nesimtirea continua sa persiste. Cu atatea tomberoane si gropi de gunoi desteptii prefera sa faca o plimbare pana pe Meses pentru a se scapa de gunoaie, decat sa le arunce in locurile special amenajate. Dar ce sa-i faci? Unde nu-i cap, vai de picioare.

Pentru a tine pasul cu marea noastra Capitala, cei de la uzina care ne furnizeaza electricitatea s-au gandit ca nu ar strica putina economie. Asa se face ca, mai zilele trecute unul dintre blocurile de pe aleea armonioasa a ramas in bezna pret de 10 minute. Ramane, insa, un mister cum se face ca numai un singur bloc din cartier a ramas fara curent. Sper sa nu se ajunga ca pe vremea raposatului, cand toate cele le primeam cu ratia sau pe bonuri.

Una dintre gheisele casei care ne asigura sanatatea, suparata nevoie mare ca se apropia ora de inchidere a pravaliei, in loc sa imparta zambete in stanga si-n dreapta, parea deranjata de cele doua persoane pe care le avea in fata tejghelei. Cum era ultima zi din saptamana, iar programul se termina la orele amiezii, domnita in cauza s-a exprimat cam rastit, ce-i drept, ultimei persoane aflate la rand, spunandu-i ca programul s-a incheiat si nu mai primeste pe nimeni. Tulai Doamne, ce face stresul si munca asidua depusa de unele gheise din institutiile noastre.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »