Zvonoteca

Magazin Salajean 14 februarie 2007 0

Tevarii de la Samtid nu par sa mai sfarseasca lucrarile de pe aleea ritmica, pardon cele dintre blocuri. De mai bine de 2 saptamani muncesc cu drag si spor, insa locul respectiv arata ca dupa uraganul Katrina. Acum stam si ne intrebam, oare cand au de gand sa termine odata de inlocuit tedile cele, nu de alta dar, cei care locuiesc prin zona traiesc ca pe ulitele de la tara. Pana cand li se var nazari sa termine de muncit prin zona, le sugeram locuitorilor sa se doteze cu cizme de guma si cu multa rabdare.

Cum traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul, pe zi ce trece aflam cate ceva care ne socheaza. Mai zilele trecute, zvonarasul de serviciu, vrand sa ajunga pe la medicul de familie, a constatat cu stupoare ca nu poti intra numai daca te programezi… si asta telefonic. Si uite cum cabinetele doftorilor de familie au ajuns la nivelul saloanelor de coafura. Asemanarea intre cele doua ar fi aceea ca trebuie sa iti anunti prezenta cu cateva zile inainte, ca nu cumva sa-i prinzi, poate, pe picior gresit. Deci, in final si la urma urmei daca, doamne fereste, te betejesti ceva mai rau, iar programare nu ai, poti sa crapi linistit. Doamne fereste-ne de boli, ca democratia asta ne omoara.

Mare valva, mare cu salubrizarea zonelor verzi. Deja programul este in plina desfasurare tot pe trambitata alee ritmica, doar ca dupa curatarea copacilor, s-a omis faptul ca trebuie sa faci curatenie la locul de munca. Toti pomii au fost curatati, numai ca resturile au ramas postate pe spatiul verde. Deh… spatiul verde care mai exista pe ici pe colo. Unde esti, tu Tepes Doamne, ca punand mana pe ei…..

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »