Zvonoteca

Magazin Salajean 12 februarie 2007 0

Tevaristii de la Samtid au ajuns si prin spatele blocurilor Agentiei de voiaj. Acolo unde garajele stau unul peste peste altul, iar autoturismele asisderea, basca si cele cu care vin elevii la scoala, chiar daca e vacanta. Iar santul sapat exact pe mijlocul unicului drum de acces prin jungla aia sta, bine mersi, de vreo saptamana. C-asa-i la noi, c-asa-i romanul, chiar daca lucrarile sunt sapate de o firma ungureasca.

Alarma falsa cu bomba chiar la Spitalul Judetean. Unii oameni chiar nu stiu de gluma, mai ales glumetii. Noroc ca avem un sistem de urmarire a telefoanelor ultra dotat, iar vinovatii sunt prinsi cat ai zice SeReI.

Pe strada N. Titulescu, adepistii au montat o gramada de indicatoare cu oprirea interzisa. Un fel de lege peste lege, avand in vedere faptul ca oprirea este oricum interzisa in panta. Dar le-au montat doar pe un sens. Acum, asteptam cu nerabdare politistii, cu amenzile lor cu tot, pentru ca, har D-lui, masini oprite sunt gramada, chiar sub semnele respective.

La permise auto cozile se fac, pe la ora 14, cat carnatu@, ca pe vremea in care se anunta ca se va distribui hartie igienica la alimentara. Asta e, salajeanului ii place sa stea la rand, sa mai schimbe o vorba cu colegul de suferinta. Nu conteaza ca, daca ar veni dupa permis la o ora dupa ce se deschide la ghiseu, ar putea pleca cu actul in mana in nici 5 minute.

Parcul auto al TUZ-ului, din Bradet, arata ca Valea Mitii, dupa o ploaie torentiala. Chiar n-o avut primaria sau unicul concern de transportator de amarati un pic de ciment, ca sa aranjeze terenul? Nu de alta, dar autobuzele lasa in urma lor dare de noroi, ce se lipesc, cuminte, pe asfaltul umed. Apoi, daca derapezi si dai peste un stalp, se zice ca ai condus neatent si ai pierdut controlul directiei. Fratilor, directia am pierdut-o de mult. Volanul il mai tinem, unii, in brate. Cu stanga, ca dreapta e pe schimbator.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »