Zvonoteca

Magazin Salajean 9 februarie 2007 0

Mai, nu stiu ce i-o fi apucat pe cei de la Primarie sau Consiliul Local de o fost asa de slobozi la buzunar, amu, la inceput de an, cu sportu` ista care maine, poimaine s-a duce pa apa sambetei. Numai sa mai aveti la cine da, domnilor, si de la vara, ca echipa de handbal e deja cu un picior in Divizia A. Fotbalul… a comis-o o data, speram sa nu o faca si a doua oara. Singura speranta ne-o punem in echipa de volei, a carei conducere promite mult din sezonul urmator.

Zilele trecute, Cel de Sus ne-a aratat ca iarna nu s-a terminat inca si ne-a dat o tura buna de zapada. Numai ca, pe unii primari, acea ninsoare nu i-a speriat prea tare sau cel putin nu asa de mult incat sa curete toate drumurile din localitatile pe care le conduc. Si daca ar fi sa va dam si un exemplu concret, edilul comunei miniere de prin apropiere a dat dispozitie ca drumurile sa nu fie curatate numai pana la locul unde incepe zona miniera, adica, cam jumatate din comuna. Ce sa faci, asa e unde nu te ia nimeni la rost, insa, nu uitati ca la toti ne vine randul.

Vizavi de biserica ce poarta numele ultimei zi lucratoare din saptamana, exista un coafor cu denumirea unui mare boss din fotbalul romanesc. Nici o problema, ca doar avem nevoie si de asemenea saloane, numai ca, de multe ori, clientii vin bine-mersi si isi lasa masinile in parcarea din fata blocului, nemaitinand cont de faptul ca acel loc este rezervat locatarilor blocului.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »