Zvonoteca

Magazin Salajean 7 februarie 2007 0

Mare achizitie mare in randul consilierilor locali. Desi vremea cadourilor a trecut de ceva vreme, Mosu` cu barba alba care vine in fiecare an la toti copiii cuminti a dat o raita si pe la consilierii nosti` locali. Fiecare consilier local, 21 la numar, a fost cadorisit de Mosu` cu un laptop de ultima generatie. Motivul achizitiilor ar fi ca muncesc in folosul comunitatii si au mare nevoie de ele. Nu de alta, dar cum adunarile aieste care au loc la fiecare inceput de luna sunt din ce in ce mai plictisitoare, se vor putea juca Solitaire… asa sa treaca timpul mai repede. Numa` de comunitate nu le arde, in rest , totu` bine si frumos!

Oficial ne merge bine, spune un cantec mult mediatizat pe toate posturile de radio si televiziune, numa` ca noi traim in Romania, si asta ne ocupa tot timpu,`Pe toate planurile posibile ne merge din ce in ce mai rau. Oare cand va veni si vremea aceea in care va curge numai lapte si miere pe la toate colturile? Vorba ceea: la Pastele Cailor! Fiecare din conducere isi are grija propriilor interese, asa ca… La Anu si La Multi Ani!

Mai zilele trecute ne-am bucurat, unii dintre noi, de prezenta mult mediatizatei Lavinia Sandru, vicepresedintele PIN. In cadrul conferintei de presa, a adus numa` vorbe de lauda partidului, sub a carei aripa se afla, cum ca ei vor face si vor drege. Numai ca noi, romanii, cum ne-am ars de mai multe ori la capitolul incredere in partidele politice, o sa ajungem sa suflam si in iaurt, vorba aia. Asa ca, de promisiuni suntem satui, treceti la fapte!

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »