Zvonoteca

Magazin Salajean 6 februarie 2007 0

Se vede treaba ca mai-marii judetului nostru nu fac naveta cu trenul de la Zalau la Bucuresti sau retur, ca lucrurile ar sta cu totul altfel… Daca ai nenorocul sa-ti cumperi un bilet la cuseta sau la vagonul de dormit spre micul Paris, pana ajungi acolo, te iau toti dracii. Precum guvizii, inghesuiti, batranii, femeile si copiii sunt nevoiti sa se dezbrace pentru somn la foc automat. Punem si noi o pila la mai-marele ceferist in functie si-n viata, da de ne-a rezolva si noua problema asta o data. Sa adauge la vagoanele alea, nenorocite de timpul ce-a trecut peste ele, un separeu, o garderoba, acolo, o maslina, ca altfel urmeaza sa se imparta amenzi pentru exchibitionism.

# Noroc ca zilele astea a mai nins putin, astfel ca zapada a mai acoperit din mizeriile aruncate de zalauci acolo unde le toaca ultimul neuron obosit, in special pe spatiile verzi. Numai ca, dupa cum se vede treaba cu vremea, in curand urmeaza ca omatu@ sa se topeasca, si-apoi vom vedea ce-am insamantat. Noroc ca prostia nu dospeste din pamant, ca altfel am umbla chirciti de atata durere.

# Se zvoneste ca la spitalu@ de pe deal a inceput deja vanatoarea de vrajitoare. Cine nu a fost de acord cu instalarea actualului director, e impotriva sistemului, adica nu-i viabil. In consecinta, potrivit sloganului cine nu-i cu noi, e impotriva noastra, dizidentii sunt haituiti mai ceva ca la vanatorile organizate la Balc. Noroc ca tintasii au cataracta, ca altfel ne-am fi trezit si fara bruma de doctori ce-a mai ramas din puhoiul plecat la munca peste hotare. (Dez)Integrare usoara!

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »