Zvonoteca

Magazin Salajean 5 februarie 2007 0

Intr-o seara premergatoare vikendului, strada lui Eminescu a ramas fara lampile publice de iluminat. Bezna de toata frumusetea. Dar, poate, nici nu a mai fost nevoie de prea multa lumina, dupa o saptamana intreaga de evanghelizare pe la apostolici si dupa atata lumina divina pogorata asupra lor.

Numarul cainilor comunitari prinsi de baietii de la ecarisaj este invers proportional cu numarul javrelor fatati prin canale. Sau direct proportional. Sau cum vreti voi, da cu cat prinzi mai multi, cu atat sunt mai multe javre pe strada. Contribuie si cainii cum pot la sporul de natalitate.

Concurenta in domeniul cablului teve si al telefoniei mobile se ascute pe zi ce trece. Vorba aia, concurenta creste calitatea si scade pretul serviciilor. Era cazul si pentru astralitatea zalauana. In curand vom ajunge sa nu mai platim nimic pentru abonamentul de cablu si de mobil.

Un lider loco a avut grija, ca dupa ce si-a ridicat in cap toate partidele ce nu poarta culoare portocalie, sa se puna bine, in ghilimele, si cu popimea. Adio slujbe si matanii, se pregatesc blestemele.

Judetul da bani si pentru construirea de biserici. Ca, vai Doamne, is prea putine in Salaj. Poate, dupa un timp, daca tot n-am reusit sa facem turismul bisericilor de scandura, sa-l facem pe cel al lacasurilor de cult betonal.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »