Zvonoteca

Magazin Salajean 2 februarie 2007 0

Nu putem sa nu-i felicitam pe consilierii judeteni, care au aprobat in aceasta saptamana o suma colosala de 1.000.000 RON sportului din Salaj. Felicitari, domnilor ca v-a fost mana asa de sloboda, numai ca, daca tot asa vor evolua echipele noastre, aom ajunge ca maine, poimaine n-om mai avea la cine da bani, fiindca echipele noastre de performanta o cam dau in bara.

# Si daca tot veni vorba de acea suma alocata sportului, ieri ne-a sunat la redactie un domn politicos, caruia nu are rost sa-i dam nume si care ne-a cerut sa facem musai o erata la articolul in care s-a scris 1.000 RON, in loc de 1.000.000 RON. Noi, baieti simtiti, nu am putut sa-l refuzam si i-am facut pe p…, pardon, pe plac. Cat despre greseala aparuta, ne cerem scuze, ca doar altceva ce-om face.

# Tot mai mult ne ingrozim de vremea de afara, care se schimba de la o zi la alta. Am ajuns ca, in toiul iernii, sa avem soare din plin. Urmeaza sa mai ninga in luna lui cuptor si atunci treba va fi oabla. Sau poate aom ajunge ca maine, poimaine sa nu se mai poata distinge un anotimp de celalalt.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »