Zvonoteca

# Să te ferească Dumnezeu să ai de-a face cu o unitate bancară, fostă casă de consemnațiuni, pentru că ori înnebunești. ori comiți vreun act de violență în rândul angajatelor de la ghișeu, nevinovate și la fel de disperate ca și tine, și ele. Luni, la început de săptămână, cei care doreau să-și ridice niște bani amărâți pe oareșce dividende, au așteptat cu orele ca sistemul să pornească. Pumni, palme, suduieli – degeaba! “Sistemul nu merge!”, spunea, disperată, singura angajată care se luptă zi de zi cu sistemul cel cretin și cu lipsa totală de respect a capilor de la centru, care înțeleg că investițiile în programe performante și care să nu te aducă în pragul apoplexiei sunt pretenții de lux. Nu este vina (cel puțin, nu totală) celor din Zalău iar angajatele acestei unități dau oricum dovadă de infinită răbdare și înțelegere pentru clienți; însă n-ar strica ca cei din conducerea sucursalei să pună mâna pe telefoane și mailuri și să contacteze mințile întunecate de la București pentru a le învedera că, a ține un client timp de o oră, de pomană, în fața ghișeului, te descalifică definitiv ca entitate financiară sau ce naiba oi fi. De respect pentru clienți și alte cele, nici nu are sens să mai discutăm.

# Ştiţi cum e atunci când te papă undeva şi nu ştii cum să te scarpini? No, cam aşa au păţit mai marii urbei când, într-un exces de zel, au uitat să arunce o geană peste calendar şi prognoza meteo şi s-au apucat de săpat şi de spart pe unde au apucat. Şi-acum că oraşul arată ca după război, nu le mai pasă că alegătorii înoată prin noroaie.

Alte articole

One Thought to “Zvonoteca”

  1. Anonim

    sa nu zici ca faci referinta la aceea strada care ar trebui sa fie gata in 6 lunis I acuma o sa dureze 3-4 ani ? unde s-au sistat lucrarile si se astepta ca cei de la electrica si cei cu televizuini si internet sa-si bage cablurile in subteran?
    aceea strada pe care o circul in fiecare dimineata si dupa masa, si ii sudui de Dumnezo pe toti PSD-isiti din primarie !
    si ma rog la Dumnezo in postul Pastelui sa dea PESTA PORCINA in porcii lui Ciunt ! in PSD-isiti si efectiv in porci lui Ciunt ! caci Ciunt, primarul Zalaului, nu locuieste in Zalau sa stie ce se intampla aici, ci locuieste in Crtiseni, face naveta cu masina primariei, si cel mai important el are o ferma mare de porci de unde castiga sufficient cat s-l doar in fund de voi !

Leave a Comment