Zvonoteca

Magazin Salajean 1 februarie 2007 0

Mai zilele trecute, am aflat ca, noua zalauanilor, ne va merge din ce in ce mai bine. Ramane de vazut, insa, in ce domeniu se va simti aceasta bunastare. Pana in momentul de fata nu s-a intamplat nimic, pentru ca, noi zalauanii, sa zicem ca in sfarsit suntem multumiti din toate punctele de vedere. Promisiuni peste proimisiuni, insa vom vedea ce se va alege de ele. Vorba multa, saracia omului!

# Cum sa nu mentionam in fiecare zvonoteca despre dragii nosti@ hadempisti, care fac ce fac, si datorita meritelor lor isi fac aparitia in zvonoteca. Cum vremea s-a mai domolit, acestia au inceput la curatenia de primavara, prin tat orasul. In fiecare dimineata, se inarmeaza cu maturi, drujbe si ce mai au in dotare si pornesc la vanatoare. In cursul zilei de ieri, in spatele impunatoarei cladiri a Prefecturii, tractorul ADP-ului s-a postat in mijlocul drumului, fara sa tina cont ca si alte masini mai circula prin zona, blocand astfel circulatia. Sa se adevereasca oare vorba aia: Timpul trece, leafa merge, noi cu drag muncim?

# Cica se vor suplimenta functiile in randul comunitarilor din Zalau. Pai cred ca ar fi cazul, ca la cati turmentati sunt in oras, comunitatea nu mai poate face fata acestora. In sfarsit se va face ceva bun in folosul orasului ist@. Sa speram, insa, sa nu fie doar un vis, care pana la urma sa se transforme intr-un cosmar. Speranta moare ultima!

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »