Zvonoteca

Magazin Salajean 31 ianuarie 2007 0

Din seria Noi muncim cu drag fac parte lucrarile adepistilor nosti care muncesc de zor pe aleea ritmica. Nu ar fi o problema daca ar munci cu drag si cu spor, dar toate lucrarile efectuate prin zona respectiva sunt de mantuiala. Si-au mutat destinatia lucrarilor de pe strada, intre blocuri. In cursul diminetii de ieri, pe cand zvonarasul de serviciu trecea prin zona crepusculara nu mare i-a fost mirarea sa vada ditamai utilajele postate intre blocuri, blocand vreo 5 masini ale cetatenilor din zona. Proprietarii acestora dadeau cu sfinti in sus si-n jos, intrebandu-se cum oare isi vor scoate masinile de acolo. Timpul trece, leafa merge, noi cu drag muncim!

# Rafalele de vant care s-au abatut asupra orasului de sub Meses au inceput sa faca ravagii prin zona. Pe lista institutiilor care au avut pagube materiale minore se numara si Consiliul Judetean. In timpul unei conferinte de presa organizata de mai tinerii membrii ai CJ, unul din multitudinea de geamuri ale institutiei a cedat facandu-se bucati. Ca norocul ca nu se afla nimeni din mai marii institutiei prin zona. Doamne apara-ne de alte intemperii!

# Se pare ca pentru a putea duce vaca la monta, proprietarii taurilor trebuie sa detina autorizatie sanitar – veterinara, altfel risca sa ramana cu el in batatura… si pe degeaba. Na ,ca am trait sa o auzim si pe asta. In concluzie, daca badea Iuan are o jurinca in ograda si vre@ sa o duca la taur… ar putea ramane cu pofta in cui. Abstinenta frate…

# Vestitele gropi efectuate de hadempistii nosti@ sunt astupate de mantuiala mai peste tot. Atat in centru, cat si pe strazile laturalnice ale Zalaului e un haos total. In loc sa fie astupate asa cum trebuie, gropile sunt acoperite cu mal si daca ai norocu@ sa nimeresti cu motoru@ sau chiar pe jos, poti sa ai surpriza sa te afunzi in nestire in munca altora.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »