Zvonoteca

Magazin Salajean 29 ianuarie 2008 0

# Colega noastra, Miha, harnica ea de felul ei, o scris vinerea trecuta un articol despre explozia necontrolata din ultima vreme la preturile terenurilor din Zalau. Numai ca, treburile s-o incurcat un pic, fiindca moldovanita noastra o scris ca un ar este echivalentul a zece metri patrati, nu a o suta, cat ar fi fost corect. Amu, ca e zece, ca e o suta, ce mai conteaza, articol sa fie.

# Asa cum ne-am obisnuit deja, continua si acum in fiecare zi circul cu parcarile din zona Policlinicii Sfanta Vineri. Medicii care lucreaza acolo isi lasa masinile in parcarea de peste drum, iar locatarii blocurilor respective raman cu buzele umflate cand ajung acasa de la serviciu. Iar cei care pot foarte usor sa rezolve problema, se ascund ca porcul in malai.

# La un magazin de electronice de pe bulevard esti servit in functie de cum is platiti angajatii magazinului. Adica, poti s-astepti pana la a doua venire a Domnului. Si ca treaba sa fie oabla pana in capat, in timp ce astepti sa fii servit mai primesti si o manea bonus.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »