Zvonoteca

Magazin Salajean 23 ianuarie 2008 0

# Sapasii de la un muzeu judetean si-au mai tras un sindicat, de parca ala pe care-l aveau nu era de ajuns. Pai, la cati bagatori de seama is prin zona, n-ar fi de mirare ca, luna viitoare, institutia sa aiba in jur de 40 de sindicate. Ceva de genu`: omu` bun si sindicatu` copt. Si, uite-asa, muzeografii nostri isi umplu vremea cu rahaturi dintr-astea, in conditiile in care descarcarea de sarcina pentru autostrada ce va trece prin judetul nostru (descarcarce, pe care tot ei trebuie sa o faca) este ramasa in urma cu cativa ani. In conditiile in care cine sapa groapa altuia, nu poate fi decat arheolog, ne asteptam ca trecutul istoric al Salajului sa fie descoperit de copiii, copiilor, copiilor nostri. Ca cu generatia asta nu avem nici o sansa!

# Vaslasii adeperizati au iesit ieri, cu mic, cu mare, sa mature mizeria stransa pe strazile Zalaului. Si-au maturat-o atata de bine, ca, prin juru` pranzului, mormanele de gunoi – stranse cu tandrete pe marginea carosabilului – erau imprastiate din nou pe drumuri, de masinile aflate in trafic. Nu va intristati prea tare, c-asa se munceste la romani: fiecare dupa cum il taie ultimu` neuron obosit din cap. Ca doar is platiti din banii nostri, ai fraierilor care inca mai respira aeru` plin de praf din orasul asta.

# Dupa ce-au asudat cateva zile sa monteze semafoarele astea ultra performante din Zalau, cei care au investit in aparatura cu pricina pot, bine-mersi, sa le foloseasca, pe la sfarsitul anului, pe post de instalatie de pom de Craciun. Semafoarele astea is atata de performante, ca functioneaza cum, cat si cand vor muschii lor metalici. Si asta tot pe banii zalauanilor. Adica pe buzunarul fraierilor care inca mai respira aeru`…

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »