Zvonoteca

Magazin Salajean 22 ianuarie 2008 0

* Procedeul copy – paste a ajuns din nou de actualiate pentru unii jurnalisti salajeni. Sau sa spunem de realitate? Pasaje intregi de text gandite si muncite de colegii zvonarasului sunt furate cu nesimtire de pe site, ca-i mai comod, de un nene bun la dume. Ce sa-i faci, asta-i realitatea salajeana.

* Muncipiul ce se tine resedinta de judet nu se grabeste seara cu aprinderea felinarelor. E chiar atat de greu sa faci lumina-n sat in functie de momentul cand apune soarele, nu de o ora fixata prost? Si daca veni vorba de sat, mai exact de satele din judet, poate ar fi bine ca edilii din muncipiu sa afle ca aici aprinderea luminilor pe marginea drumurilor se face cum trebuie.

Si pentru a se crede ca ne legam doar de bravii nostri conjudeteni, aflati ca nici la Cluj nu stau toate chiar pe roze. Mai exact, la unul din magazinele alta data renumite printre salajenii dornici de cumparaturi en-gros, responsabilii cu curatenia pe la toalete uita sa-si faca treaba. Prin urmare, daca esti nevoit sa-ti faci nevoile in zona, mai bine alegi un tufis decat buda din incinta magazinului. Supeeeer-market!

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »