Zvonoteca

Magazin Salajean 21 ianuarie 2008 0

* Drept in buricul Zalaului, masinile care lucreaza in piata se scufunda in mol. Si il si poarta apoi pe toate strazile, ca ies din zona pietei cu o juma` de tona de noroi pe roti. Sa nu va fie cu suparare, da` asa nici nu ma mir ca si pantofii nostri is ca scosi din mlastina la doar doua ore dupa ce am iesit din casa. Ne intrebam de ce nu se face nimic ca sa inceteze situatia? Ca nu-i noua. Si o regasim si in alte zone ale orasului. Ahhha, ni se sopteste ca de kiki-riki-miki. No bine. Va multumim.

* S-o-mburdat un autobus vineri, la Treznea, ca, trazneasca-l polei, iar s-o facut pe drumuri cum o dat o taruca de ploaie. Oare nu s-ar fi putut da, preventiv, cu oarece material antiderapant? Batar asa, de culoare?

S-o spart un bransament de apa la o conducta din Porolissum si ne-am nimerit prin zona. Ne-o placut apa, ca era multa, s-o fost facuta un tau in tata regula, mai ca ne-o vinit a ne scalda. Da` ne-o placut si mai mult muncitorii care lucrau pentru Compania de Apa, ca se rugau cu foc la sfinti si ii intrebau ca tumna lor trebuia sa li se intample pocinogul? In preasfantul Zalau? Ma, fratilor, noi am bagat de sama ca nu vi se intampla voua, ci alora de stateau in blocul inundat. Si credem ca nu v-ati fi dorit sa fiti in sosetele lor, nu-i asa?

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »