Zvonoteca

Magazin Salajean 29 ianuarie 2007 0

Unul dintre zvonarasi cu vechime intr-ale sofatului, a aflat ca stationarea in panta este interzisa. Asa ca, a aruncat o privire spre panta numita si N. Titulescu. Unde, pe marginile drumului, a numarat vreo 25 de masini. Dar care nu stationau. Poate ca erau lasate la pascut.

# Un presedinte peste magistrati s-a codit de numa@ numa@, pana s-a lasat fotografiat. Ca nu ar fi el important, ca functia e trecatoare. Si noi am fost doar trecatori pe la institutia respectiva. Si asteptam, cu nerabdare, invitatia si la anu@.

# Asa super e cand pedistii, pesedistii si civilii incep sa-si dea in freza prin ziare, aruncandu-si, unii altora niste acuze de ti-e mai mare dragul sa citesti macar titlurile. Sa le dea Partidul sanatate, vointa si putere de munca, sa se acuze unul pe altul pana n-o mai ramanea nimic din ei.

# Controloarele de pe microbuze is invers proportionale cu gabaritul autovehiculului. Adica, cu cat e mai mic busul, cu atat e mai burdihanoasa controloarea, de nici nu mai incape intre scaune. Da@ sa le vezi numai ce se dezumfla, cand pe un traseu nu reusesc sa gaseasca pe nimeni fara bilete! Mai ca le vine sa planga, de parca ar fi platite dupa numarul si cuantumul amenzilor date. Ori, poate ca o fi chiar asa?

# Ciudata e si coruptia asta din Salaj. Politistii descopera vreo doi saci de corupti, procurorii se scutura de mai bine de un sac, iar, in cele din urma, judecatorii ajung sa condamne un singur corupt. Asta da munca in echipa!

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »