Zvonoteca

Magazin Salajean 20 decembrie 2007 0

*Soferii care au avut nenorocul sa conduca prin centrul municipiului ieri, au asistat neputinciosi la inca una din minunile Zalaului: semafoare nefunctionale, ziua in amiaza mare, cand era mai mare aglomeratia prin intersectii. Luati-o incet, baieti, ca nu-i stres, iar daca e, mai dati si voi cu basca de pamant sa scapati de nervi, ca pana la Craciunul asta sau urmatorul tot or repara astia sistemul.

*Se zvoneste ca unui gospodar din Zalau i-a fugit porcu` din cotet tocmai cand sa-l injunghie stapanul. Insa, ghinionul lui si norocul stapanului, porcul s-a impotmolit tocmai intr-o gura de canal descoperita. Nu stim cat adevar e in toata povestea asta, cert e insa ca e plin municipiul de guri de canal descoperite, asa ca, aveti grija pe ce si pe cate carari va intoarceti de la colindat, ca poate va trage canalul.

*Mare jale, mare, in prag de sarbatori, au inceput sa soseasca facturile uriase la gaz. Cu toate acestea, nu credem ca zalauanii au dorit sistarea acestuia, cum dealtfel s-a intamplat alaltaieri. Astfel, nu din voia clientilor, ci de la mai marele E-ON Gaz venire, fara alte avertismente, pret de cateva ore centralele termice au decuplat, iar clientii au facut turturi in propriile apartamente. Va uram un Craciun calduros si multa, multa comunicare cu clientii!

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »