Zvonoteca

Magazin Salajean 19 decembrie 2007 0

# Pe strada de langa Sfanta Vineri continua circul cu parcarile, dar si cu circulatia. Unii care au vrut sa fie mai isteti probabil, au mutat semnul cu sens unic in intersectia cu drumul care duce la Kaufland, iar masinile nu mai au voie sa fie parcate pe strada respectiva. Insa, a iesit taman un… rahat. Fiindca masinile sunt parcate in continuare cu gramada pe strada respectiva, iar soferii care circula prin zona se cearta intre ei ca tiganii, dandu-si fiecare dreptate.

# Unii oameni din lumea sportului s-au sifonat putin ieri dimineata cand s-au vazut in suplimentul de marti. Intrebarea este, de ce o fi fost suparati? Ca s-au facut fleasca jucatorii de la CFR Cluj, sau ca a plecat Andone fara sa se faca si el muci?

# Vrand – nevrand in fata redactiei noastre au aparut din nou craterele. Noroc ca asteptam sa-si faca aparitia cu adevarat si zapada, pentru a le putea acoperi, ca de randul adepistilor… la anul si la… cat mai multe gropi.

# Dupa-masa de ieri a fost una incendiara. Zvonistic. Cica unu` dintre viceprimarii de Zalau si-ar fi dat demisia. Bullshit! Nimic mai eronat. Se pare ca, la final de an, raspandacii nu culca-te! Multi si-ar dori lucru` asta, dar cineva-i tine inca pe jar. De ce oare? Ne miscam si noi mai cu talent, Dorele?

#Saptamana asta este plina de festivitati de premiere pentru fel de fel de sportivi si echipe din lumea sportului. Numai ca, unele asociatii sportive sau unii antrenori au uitat sa anunte si reprezentantii presei. Adica i-au anuntat, asa, cu o jumatate de gura in ziua evenimentului, dupa ce stirea cu evenimentul respectiv a aparut in alte ziare. Sa sarbatoriti fericiti.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »