Zvonoteca

Magazin Salajean 25 ianuarie 2007 0

Si din nou revenim la harnicii nostri adepisti, care efectueaza lucrari la greu pe strazile laturalnice ale Zalaului. Daca pana acum era vorba de strada armonioasa, a venit randul strazii ritmice la sapaturi arheologice. Din pacate, de cateva zile din cauza craterului facut pe trotuar, se circula pe strada. Si uite cum, atat conducatorii auto, cat si pietonii trebuie sa se inarmeze cu rabdare si curaj cand trec pe acolo. Nu de alta dar, masinile stau pana trec pietonii, iar pietonii dupa masini… si tot asa. Atentie, insa, la ciocniri!

# Intalnirea ziaristilor din presa salajeana cu cei care au organizat seminarul cu tema drepturilor copilului a fost deranjata tot de Ansamblul Folcloric Ciucanu@ cu percutie, insa de data asta este vorba de ansamblul care efectueaza lucrari la faimosul hotel de langa piat@. Si uite asa, atat jurnalistii cat si cei prezenti la dezbatere au avut parte, pe langa discutii armonioase despre drepturile copiilor, de melodii armonioase compuse de adempisti. Traiasca munca!

# Mai nou, pentru a beneficia de un loc de munca trebuie sa renunti la unul din viciile noastre cele de toate zilele. Cica pentru a avea un atuu in momentul in care te angajezi, trebuie sa fii nefumator. Nah ca am trait sa o aud si pe asta! Cica tutunul afecteaza ritmul muncii la serviciu, iar pauzele destinate dohanitului sunt pierdere de vreme. Doamne, oare ce legi vor mai aplica, doar datorita visului pe care il au in timpul noptii?

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »