Zvonoteca

Magazin Salajean 13 decembrie 2007 0

# Doamna vice de la municipiu este intr-un chef de chef de invidiat. Si daca-i tanaruca, frumusica si cu pletele-n vant, ar tine-o tot intr-o petrecere. Daca se poate, pe banii altora, desigur. Drept pentru care, zilele trecute, mai-mai sa sara la gatul responsabilului judetean cu antidiscriminarea, care a pus-o de-un chefulet la Poiana Brasov cu colegii din tara, dar a uitat s-o invite si pe doamna cu parul cret. Hai, mai tanti, mai! Chiar ti-au murit petitorii care sa te mai scoata la o petrecere din cand in cand, de ai ajuns sa fii invidioasa pe un batranel?

# Si pentru ca tot veni vorba de petreceri, nu putem trece cu vederea faptul ca trei baietei de-ai lui Andone au petrecut, luni seara, cu drag si spor la restaurantul cu nume istoric din centru Zalaului. Locul unu si la petreceri, nu numai in campionat.

# Matele si potaile au viata grea pe drumul european ce leaga Zalaul de Cluj. Sau, mai bine spus, soferi grabiti le cam lasa fara viata si cu matele la vedere, pe carosabil. Drept pentru care stam stramb si judeca drept: cine-i mai salbatic, omul sau animalul?

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »