Zvonoteca

Magazin Salajean 12 decembrie 2007 0

*Soferii bezmetici ce au circulat zilele acestea pe traseul Zalau – Cluj au facut macel printre micile vietuitoare ratacite pe sosea. Drumul e plin de cadavre care mai de care mai desfigurate, incat ti se face rau… ori de mila, ori de greata. De unde atata cruzime si perversitate din partea criminalilor de la volan, nu cunoastem, si banuim ca nici constiinta nu-i mustra. Da-i inainte cu… imbecilitatea, ca si asa e in mare voga pe soselele din Zalau!

*A venit Mosu` la Viitorul, cu cadouri si premii pentru copii. Batranelul cu barba alba a sosit la timp, insa oficialitatile locale invitate, ba. Noi nu ne mai miram de lucrurile astea, insa bietii copii, daca n-au stiut pana acum ce e rabdarea, au invatat-o pe pielea lor. Ziceti-le balcanici si dati-le pace!

*Odata cu venirea iernii si apropierea alegerilor locale, politicienii salajeni migreaza ca pasarile calatoare spre tinuturi mai calde, incotro ii duce vantul interesului politic. Speram sa aiba grija sa nu ameteasca de cap de atata umblatura si ca nu carecumva sa uite de interesele obstii.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »