Zvonoteca

Magazin Salajean 7 decembrie 2007 0

# Ne facem Mea culpa si ne ascundem capul in nisip, ca strutul, din cauza ca editorialul de azi a fost scris de unul dintre noi, corectat de altul si pleosc, semnat de al treilea. Asadar si prin urmare, semnatura trebuia sa fie Sebastian Olaru si nu Daniel Saca. Mai precizam ca greseala se trage de la filonul sindicalist propovaduit de cei trei muschetari ai lui Dumas: toti pentru unul si unul pentru toti.

# Dupa ce aia de la firma de ridicat masini au bagat boala in soferii zalauani, acum sufla cu racoare un alt vant printre conducatorii auto: cel al amenzilor date pentru parcarea necorespunzatoare, cica, inclusiv in locurile de parcare cu plata. Pana mergi sa-ti iei tichet, jap! ti se aplica o tidula stampilata, din aia care-ti zice ce, unde si cat ai de platit. Bai Spidy Gonzales al amenzilor, de putintica rabdarica ai auzit?

# La un local regesc unde se serveste cu predilectie pizza, cei care comanda ciorba raman cu buzele umflate. Pentru ca nu-i. Adica ciorba este in meniu, dar nu este si la bucatarie. No, macar stim ca am scapat de-o grija: nu ne frijem cu ciorba, nu tre@ sa suflam nici in iaut.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »