Zvonoteca

Magazin Salajean 5 decembrie 2007 0

# Daca pana acum eram anuntati macar in presa ca se ia apa, ieri nu am vazut nimic nici in ziare, nici in unele scari de bloc. Apoi daca pana amu, mai era cum era, de data asta ati facut-o de tatului de cacao. In aceste conditii, n-ar fi exclus sa te trezesti cu apa luata, taman cand sa te ridici de pe tron. Maiculita mare, oare pentru ce mai sunt platiti acesti oameni, daca nu pot nici macar sa anunte locuitorii orasului ca se ia apa?

# Pe o strada situata undeva mai sus de redactie e circ mare. S-au inceput lucrarile la modificarile de apometre, dar de terminat, nici vorba. Iar oamenii zonei respective tot asteapta, insa, in zadar, revenirea celor care au inceput lucrarea, pentru a o termina. Romanului ii place doar sa inceapa o lucrare, nu neaparat sa o si termine.

# Daca tot vorbeam de inceputul unei lucrari, intr-o scara de bloc situata vis-a-vis de Sfanta Vineri, o firma (ne)serioasa de termo(pane) confort(abile) a montat o usa la intrarea in scara. Numai ca, pe langa faptul ca o parte a usii nu se inchide ermetic, meseriasii care au montat-o au lasat-o si descompletata. Oamenii din scara respectiva sunt disperati acum ca nu pot sa-si instaleze la intrare interfon, fiindca usa nu este montata ca lumea. Pai, asta ce firma mai e, mai nene, care asteapta doar banul, iar la lucru e zero?

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »