Zvonoteca

Magazin Salajean 4 decembrie 2007 0

# Zice-se ca trebuie sa fii tare iute si cu dare la mana ca sa-ti mai poti alchezi ceva local pentru noaptea de Anul Nou. Asta samana tare bine cu rezervarile alea pentru salile de nunti, care trebuie facute cu un an si jumatate inainte, ca altfel nu prinzi liber nici locul de dupa usa. La cum sta treaba, ne cam temem ca a trebui sa ne rezervam dinainte si localul pentru parastase.

# Iar o fo` derdelus pe Meses in week-end si tinem sa va tragem un semnal de alarma si zurgalai ca o fo` direct pe asfalt, nu pe partie. Daca nu stiti cum se trece Mesesul intr-o ora si va tine sa incercati, scoateti masina la o tura cand vedeti ca fulguieste pe culme. Si luati-va si mobilul, ca, daca dati prin santuri, sa puteti suna un prieten.

# Ca tot vorbim de zapada en-gros, si la Zalau, dupa strasnica ninsoare de vineri, au uitat unii sa arunce sare. Sau o fi aruncat-o direct in ciorba, cu piper cu tot, ca noi in alte locuri nu am simtit-o. Da` poate ar trebui sa simtim o sanctiune, doua, un avertisment prin niste locuri esentiale, ca sa nu ne mai ia zapada ca din oala.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »