Zvonoteca

Magazin Salajean 3 decembrie 2007 0

# Un primar frumos ca personajul din cartile de istorie a inceput sa aiba petitori. Sunt cateva partide care ii fac gardul, ii fac si curtea, ba ii fac si voile, numa` sa se mute primarul in casa lor. No, asteptam sa vedem cum a fi telenovela cu miros politic, ca ne place sa ne bagam nasul unde nu ne fierbe oala.

# Maiculita, ce de spiciuri naspa ne-o zgariat urechile sambata! Maiculita, da` cat patriotism rasuflat la unele oficialitati care s-o perindat prin fata zalauanilor pe care i-o prins 1 Decembrie prin centru. Ta-Taaa – o batut toba fanfarei, bla-bla – o miorlait de la tribuna cezarii poporului. Hmm, si la cat de neinteresat era poporul, mai ca nu o intrebat, cu naduf, la microfon ca Si tu, Brutus?.

# Unui director de banca ce canta la saxofon i s-o impleticit cuvintele pe limbuta cand sa tina un discurs si, in loc sa zica cum trebuie numele, rangul, neamul si tate rudele invitatilor, le-o zis cum i-o vinit din gatlej. Ase o iesit in Salaj un viceprefect, bata-l norocul sa-l bata. Domnu` saxofonist, poate, daca s-or mai face niste alegeri, punem si de-un vice din asta, ok?

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »