Zvonoteca

Magazin Salajean 24 ianuarie 2007 0

Asa cum va spuneam intr-una din zvonotecile trecute, adepistii s-au apucat sa faca niste sapaturi pe stada armonioasa. Numai ca nu stiu ce s-o fi intamplat de nici amu nu o terminat, cu toate ca lucreaza de mai bine de o saptamana, iar noroiul de pe sosea este ca la el acasa. Nu-i nimic, macar mizerie sa fie daca zapada si asa ne ocoleste.

# Urcam putin mai sus pe Simion Barnutiu, unde masinile stau pe marginea drumului ca ciupercile dupa ploaie. Iar conducatorii auto, care au curajul sa treaca prin acea zona, tre@ sa fie tare atenti si foarte calmi, pentru a nu face vreo boacana. Numai ca, la ce soferi amabili sunt in Zalau, va puteti da seama ca e un adevarat calvar sa treci prin acea zona.

# S-o scris zilele trecute in rubrica de fata despre o bataie zdravana care le-a fost aplicata unor oameni nevinovati din Ip si din Marca, de catre o trupa din Simleu. Din cate se pare, Politia stie de caz, dar numai atat . Mai multe nici in ruptul capului. Si uite asa a mai trecut un scandal, la fel cum au mai trecut o gramada pana acum, iar pe faptasi nu vrea sa-i scoata nimeni la iveala.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »