Zvonoteca

Magazin Salajean 30 noiembrie 2007 0

# Din cauza ca pe drumurile din judet o fost zalile astea derdelus, opt autobuze cu oameni si kinderi nu au mai ajuns la oras. Asa ca, adio serviciu, adio cursuri, bye bye sefu` si arivederci profa`! Nu stiu altii cum sunt, dar va zicem noi ca macar aia micii s-o bucurat de omat ca de mana cereasca.

# Tot de derdelus si ghetus scriem, ca poate, poate ne-a baga oarecine in seama. Ca nu s-o deszapezit cum trebuie dupa prima ninsoare, asta am vazut. Ba ne-am si convins, pe propriile noastre picioare, ca iarna nu-i ca vara si ca mereu ii ia ca din oala cu zama pe drumari. Da` cum bai nu o putut nimeni sa curete strazile de gheata nici a treia zi dupa scripturi, asta nu ne mai intra in tartacuta. Oare tre` sa asteptam luna mai ca sa putem iesi in siguranta din casa? Banuim ca batar atunci om zburda precum mieii pe campii. Be-he-heee!

# Ioi, ca rau mai da in clocot oala pedistilor pe-aci, prin ograda, ca fiecare baga pa foc tat ce prinde la mana, de la gateje, la butuci cu vana. Deocamdata ies scantei, da` asteptam palalaia, ca si asa ne mai ie cu frig din cand in cand.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »