Zvonoteca

Magazin Salajean 28 noiembrie 2007 0

# Doi harnici dintre cei tomniti de Primaria Zalau sa dea amenzi prin parcari nu stiu altceva decat sa tape beletul cu suma de plata pe cateva masini ale functionarilor din Prefectura. Asta, desi prefecturistii au rezervate si scrise negru pa alb pa tablita 20 de locuri in parcarea de langa sediu. No, o data se plateste, a doua oara se strange din dinti, da` de la a treia amenda, se strange de gat harnicul cu amenzi si i se baga undeva tadula.

# Ninge, ninge si se anunta ninsori si vreme rece. Abia asteptam sa-i vedem pe drumarii de la Drumuri Nationale cu mana pe lopeti, curatand carosabilul. Ca de nu, credem ca i-a curata prefectul de tat, ca ase le-o promis.

# In statia de autobus de langa Posta din Bradet, cosul de gunoi de pe stalp e plin ochi cu pungi de deseuri menajere. Stim ca lenea-i mare la unii zalauani si nesimtirea direct proportionala cu asta, da` si rabdarea noastra are limite. Pentru ca l-am ochit pe habarnistul in aia 7 ani de acasa care-si lasa gunoaiele oriunde, numai in tomberonul de la bloc nu, il avertizam ca stam in zona, pititi, gata sa-i punem propriile lui mizerii in brate cand i-a fi dimineata mai draga.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »