Zvonoteca

Magazin Salajean 27 noiembrie 2007 0

# Votarea s-a facut in Salaj tot ca pe vremea lui nea Iancu. Cetateanul turmentat n-a lipsit de pe lista cu alegatorii, altfel foarte rari si perpendiculari pe plaiurile unde tuica e la ea acasa. Si nu numai acasa, ci chiar si prin unele sectii de votare, unde nu se vedea, dar se mirosea. A prune, frate. Hai sa le bem pe toate. Paharele, desigur.

# Si pentru ca tot veni vorba de votare, ca despre ce altceva sa vorovim azi, precum bine graia un radiou, mai multi romani s-au inghesuit duminica sa-si puna votul la loto, nu la sectiile de votare. Si prin Salaj, la tara, ca prin tara. La ceas de seara doar vacile mergeau agale catre muls. Alegatorii le asteptau probabil in poarta. Sa le mulga, desigur.

# Si pentru ca tot veni vorba de tara, la Zalau, pe drumuri, e ca pe la tara. Si nu oricum, ci ca pe la satele care n-au fost incluse in programele de reabilitare a drumurilor. Adica, nu neaparat gropi, ca acestea au devenit ceva obisnuit, ci noroaie carate de tractoare, tractorase, excavatoare si toata gama de utilaje de constructii ce alearga zi si noapte. Pe langa drum, pe langa-o carare.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »