Zvonoteca

Magazin Salajean 19 noiembrie 2007 0

# Ca sa se stie bine in toate cele patru colturi de lume ca in Zalau, cum ii turcul, asa ii si pistolul, va spunem una care sa va pice cu tronc la inima daca tot e luni. Una legata de autobuzele Transurbisului si de imbulzeala din aceste conserve umblatoare. Mai nou, cum soferii sunt bezmetici, au luat-o pe ulei si calatorii si nu respecta nici alea mai elementare si mai elementare reguli de transport in comun. Se-mbulzesc isteric sa intre in hardughii, fara sa astepte sa se scoboare din ele pasagerii care au ajuns la destinatie. Nu cumva sa plece motoru` fara ei, pasamite. Ca si daca ar pleca, mare paguba ar fi!

# Oho, dragii mosului, nici nu stiti ca daca sunati la 112, poate sunati degeaba si inrositi cablul ala in zadar. Tanti de la capatul firului nu stie unde sa te trimeata si cine te poate ajuta. Dragii mosului, ascultati acilea. Cand aveti o problema, dati-o-n foc de treaba, sunati un prieten! Ce-i asa de greu de inteles?

# Cica iar ii altoieste un tatuca sfant pe cei cazati de urgenta la adapostul de noapte din Zalau. Cum, necum, le arde cate o lopata dupa ceafa, sa stie in fata cui stau drepti si la miezul noptii. Da` bine, oare ast tatuca sfant nu-si gaseste si el vreun nas? Daca n-are, ii putem recomanda noi unul. Si aici, tat pretenii stiu di ce.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »