Zvonoteca

Magazin Salajean 14 noiembrie 2007 0

# O reinventariere a problematicii ADP ar fi mai mult decat notabila, mai ales ca anumiti sefi si soferi se plimba cu masinute cu numar de promotie chiar pe Meses. Or fi fost dupa pamant necesar la flori.

# Am trait sa o vedem si pe asta. Dupa ce ca nu s-a reusit din 1990 incoace sa se restituie padurile la cei care, cu banii si munca lor, le-au cumparat in perioada dintre cele doua razboaie mondiale, urmasii acestora primind pamant cu padure taiata, iata ca apare… greva in domeniu.

# Mai nou, in cutiile postale apar ziare de magazine, plicuri de facturi si, bineinteles… ofertele de pensii in plic. Te miri de unde stiu firmele care-ti trimit ofertele de pensii in plic datele personale si intime. Senzational! Organul nu dispare, nu moare, ci numai se transforma.

# In fata la loto-ul de pe Tudor Vladimirescu de mai bine de o saptamana a aparut un izvor cu apa termala. Nu va speriati, nu este chiar un izvor, insa apa persista in zona respectiva de zile intregi, din cauza unei conducte sparte, pe care cei obligati sa o repare nu binevoiesc sa o faca. Probabil asteapta inghetul pentru a avea copiii loc de derdelus.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »