Zvonoteca

Magazin Salajean 12 noiembrie 2007 0

# Cum meri catra stadionul municipal este un gropoi exact cum treci panta. De fapt, daca nu-l stii din vreme, nu ai nici sansa sa-l eviti, asa ca dai direct in el cu motoru`. De-acolo, de la adancime, poti admira cerul, invocand tati sfintii sa vina sa te scoata din belea.

# Un partid democrat, care si-a luat europarlamentarii la bal saptamana trecuta, s-o gandit ca nu ar strica si ceva public. Cum nu s-o oferit bugati, o zis ca democrat si cuminte ar fi sa aduca oaresce populatiune de pe sub Magura. Zis si facut. Oamenii de la o fabrica simleuana o fo` scosi gramada in curte si apoi bagati cu lopata intr-o duba (nu stim daca era neagra). Cand o ajuns in varful dealului de la Varsolt, lumea o aflat ca merg la centru` judetului. Sa-si arate democratia. Ihim, sa traiti bine!

# Nu s-au astupat canalele din Zalau si iar ne planjem de ele, ca poate, poate ne-a baga cineva in sama. Deci, ne auziti? Domnii de la ADP, Compania de Apa si tate institutiile care se vujesc si au treaba cu asta? No bine, ase e cum ati zis. Se va face. Vrem sa vedem cand.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »