Zvonoteca

Magazin Salajean 8 noiembrie 2007 0

# Niste maimute care lucreaza la ceva reabilitari de cladiri pe strada Clujului, in loc sa tina bine ustensilele in mana si sa lucreze, mai nou stiu sa dea vartos doar din gura. Cum trece vreo gagica pe langa ei, cum namilelor li se umfla creierii si testosteronul si incep sa fluiere ca la maica lor acasa. Ca zdrahonii coborati din copac sa nu se trezeasca cu vreo lopata dupa ceafa de la vreo tipa mai naravasa, ar fi bine sa-si vada de treaba si la propriu si la figurat.

# Daca nu ai invatat inca ce e rabdarea, poti face de urgenta acest lucru daca dai pe la RAR. Degeaba stai la coada, cu masinuta proprietate personala, ca daca nu ai si o piluta personala, poti zice pace buna, Ardeal! Acolo, bag seama, intra cine vrea si cine poate, adica oricine, dar nu si tu, care esti al mai fraier dintre toti.

# Iar e plina zona centrala de autoturisme care de care mai bengoase si firma de ridicat masini e asemeni elefantului alb. Adica toata lumea stie ca exista, da@ nime@ nu la vazuto. Ai de mine si de mine, ca cica a da omatul prin Zalau si numa@ ne-om prinde de cap cand a fi tat o durgaleala de masini pa centru si o imbulzeala tumna ca-n sacul lui Mos Craciun.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »