Zvonoteca

Magazin Salajean 6 noiembrie 2007 0

# De cateva zile italienii urla intruna ca nu mai vor sa vada picior de tigan (n.r. rrom…) in tara lor. Pai, ce-si inchipuie macaronarii astia, c-o sa traiasca siguri in toata cizma? Pana la urma, ce, o sa le scada chhhholesterolua daca conlocuiesc si ei, nitel, cu neamurile bulibasilor? Ca noua, de atatia ani, deja ni-i amar. Si-poi, dupa cum se comporta descendentii lua Capone, bag sama ca nu-i mare diferenta intre ei si-ai nostri…

# Cand bate lumina soarelui in semafoarele din Zalau, poti sa ramai in intersectie pana ce da amurgul. Nu de alta, daa, fara sa fi daltonist, culorile semafoarelor noastre sunt deja nedefinite. Asteptam provincia.

# Cred ca cei mai nesimtiti soferi din cati exista pe carosabilele romanesti se ascund in spatele legitimatiilor de taximetristi. Pai, mai frate, astia circula la greu dupa propriile legi, ca-i zi, ca-i noapte. Ii doare-n pedala de tot ce inseamna respect pentru ceilalti participanti la trafic. Iar daca ai nesimtirea sa-i iei la intrebari cand opresc in mijlocul intersectiilor si provoaca busculade, taximetristii is in stare sa-ti maseze fontanela cu levierua. Pe cand cateva razii ale vrednicilor nostri politisti rutieri printre baietii de la ia-ma nene?

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »