Zvonoteca

Magazin Salajean 31 octombrie 2007 0

# Mai sa fie de minune! Unora inspectori scolari, pardon.. unuia mare si baban peste toti ii cam place sa se joace de-a v-ati ascunselea cu reprezentantele presei. Noi stim ca e foarte interesant si palpitant jocu` asta, da` sa nu va fie cu banat, am dori si noi sa stim ultimele noutati de prin institutie, nu doar ce ne revine auzului din partea altora, la fel cum ar fi transmise izmene pe calator. Speram doar sa nu ajungem sa procedam la fel cand vine vorba de a face servicii si alte opere de caritate. Cucu- bau!!

# Carevasazica, se desfiinteaza faimosui magazin Artima si va fi inlocuit de Carefour. Ptiu drace! Intram si noi in randul lumii. Da` problema mare este daca am putea sa ne ingrosam la buzunare precum apar banci si magazine in orasu ista de para am fi milionari in euro. Pai, ce putem spune decat.. ..hai noroc si pretu mic….

# Cica-se prin comuna Dobrin se asfalteaza, ba nu… se betoneaza… ba nu, ca e alta procedura… chipurile ceva nemauzit pana acum. Pai, domn` primar, nu ne explicati si noua? Ca suntem cam grei de cap. Cum vine procedura asta? Ca oricat am sta la telefon la explicatii, nu primim niciuna de Doamne ajuta, cat sa pricepem sau cat de cat sa ne lamurim. Ce truda se intampla p`acolo? Asteptam sa videm si noi minunea cand a fi gata, dar speram sa nu tina doar trei zile….

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »