Zvonoteca

Magazin Salajean 22 ianuarie 2007 0

Pe o strada a armoniei, unde sapatorii de santuri nu s-au dat in laturi de la nimic, ca sa-si demonstreze aptitudinile de lopatari, gropile au fost astupate doar cu pamant. Asa ca ploaia le-a transformat in capcane adevarate, iar vineri dimineata, cel putin o masina era infundata, pana la osie in sant.

# Spatiile verzi din Zalau sunt din ce in ce mai neingrijite. Recipiente de plastic, hartii, resturi alimentare procesate in forma finala de rahati etc. O adevarata placere pentru o plimbare tomnatico-primavaratica.

# De la nivel central s-a anuntat, incepand cu vineri, cod galben pentru Salaj. De la nivel local, nu s-a anuntat nici un cod. N-o mai fi mers decodorul de la unitatea centrala a prefectului.

# Simleul ramane singurul oras din judet care mai iese in presa, in mod organizat, prin conferinte. Unii stiu sa-si faca imagine. Oare Jiboul si Cehul mai exista? Poate ar fi cazul de o noua reorganizare teritoriala.

# Somesul si locuitorii de pe malul raului, care se numesc, evident, somesani, poarta sambetele unora care ar fi vrut sa-si mai adauge o stea la nivelul de calificare. Mosul viteza, cum e numit protectorul unei filiale locale, ar cam trebui s-o ia din loc, dupa parerea unora din jur. Parerea noastra sincera este ca toata filiala ar cam trebui s-o ia din loc.

# La Muzeul din municipiu se anunta alte si glorioase scandaluri intre conducere si subordonati. Cum e cu lupul? Sefia s-a schimbat la conducere, dar la naravuri ba?! Sapatorii de meserie nu pier niciodata, doar se transforma. In loc de descarcari arheologice, vom avea descarcari electrice.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »