Zvonoteca

Magazin Salajean 30 octombrie 2007 0

# Doamne apara si pazeste si ne apara de jigodiile umane, ca de alealalte ne mai aparam singuri. Cam asa a gandit un zalauan pe care doua specimene pe cate doua picioare fiecare l-au invinetit in bataie zilele trecute, pe langa Unitatea Militara. Omul mergea catre casa, cand maimutele aterizate direct din copac si de pe scara evolutiei s-au apucat sa-l ia la pumni. Daca tot avem Politie Comunitara, ce frant pazesc agentii? Propria lor liniste a jobului de frecat menta?

# Pe strada Armoniei din Zalau e de catava vreme un peisaj demn de Eminescu. Pasarelele si cioroii canta a paguba-n ciuperci, apa galgae din toate canalele, si oamenilor le vine sa o ia tat catre codrii si sa se ia de cap cand vad molul prin care trebuie sa treaca in fiecare zi. Ca sa nu-si ia campii, au ajuns sa ia Distonocalm si Extraveral cat incape. Cica o sa trimita bonurile de casa la ADP, Compania de Apa si tati restul, sa se distreze si ei.

# Iar si-o facut nenea Martin de la deseve planul la snopeli administrate unitatilor de procesarea laptelui si iar i-o zbanghit pe cei trei procesatori in categoria de calitate C. Noua ne plac povestile, ne-am obisnuit, credem deja ca e vorba de o compilatie, Mos Martin si cei trei purcelusi.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »