Zvonoteca

Magazin Salajean 29 octombrie 2007 0

# Cica se plimba niste angajati EON Gaz prin Zalau, ca sa verifice centralele si tevaraieli din apartamente. Zalauanii, oameni deschisi la minte si la corazon, deschid larg si usile, fara a cere un ecoson, o legitimatie, un act cat de cat stampelat, ce naiba! Ca asa, se poate face detector de hibe la instalatii chiar si bunicul broscoi si-si poate da drumul in case fix pe horn.

# La unele cabinete medicale de familie, se asteapta cu orele ca sa te vada la mutrisoara tanti doctorita. Cum viroza a dat in populatie, acum si populatia se da cu capul de pereti cand vede cat are de stat pentru o consultatie si o reteta. Oare e asa de greu de manuit stetoscopul; sau se pune de-o poveste cu fiecare bolnav ce trece pragul cabinetului medical? Hmmm, ca sa nu ne taie halatele albe de la compensate, noi juram cu mana pe fundita si cu fundul pe olita ca si de aceasta data e de vina stetoscopul.

# De cand s-o facut vinul si s-o fiert si palinca, tat gasesti cate un om vesel si cu voie buna pe drumurile din comunele judetului. Mai ales la ceas de seara, cand iti apare in fata motorului pe trei carari, incat tu, ca sofer, tre@ sa cauti a patra carare sau direct santul ca sa-l feresti. De atata veselie, mai ca ne luam campii, ca alta nu avem ce face. De! Palinca, bat-o vina!

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »